God natt!

Hej på er losers!

Fredag  idag då. I en timme till så jag får passa på och skriva om min äventyrsfulla dag innan det blir en ny!

Den börjar såhär...

Det var en gång en liten flicka vid namn Liv. Hon var alldeles speciel, med blont hår och gröna ögon- unik med andra ord och den flickan vaknade en fredagmorgon vid nio tiden för att komma till insikt att alla bussar var inställda på grund av snökaoset natten innan. Så den lilla flickan Liv bestämde sig för att vara borta en HEL dag från skolan även om hon hade många lektioner- trodde hon i alla fall. Senare på kvällen fick hon reda på att hon bara skulle ha haft en riktig lektion så efter all ånger hon hade haft under dagen över att hon SKOLKAT lättade oerhört mycket eftersom den lektionen hon hade, bestämde hon sig redan kvällen innan att hon skulle skippa så nu var hennes liv lyckligt igen.
Hennes dag gick åt att kolla på en massa filmer och städa sitt rum. Dum flicka var hon eftersom hon inte pluggade något. Men hon hade ingen ork till det- stackars arma barn. På kvällen tog hon en tur med sin mor och övningskörde med en BIL, det gick väldigt bra tycker hon och de tankade, handlade och sladdade. Not.
Hon hann inte vara hemma mer än tjugo minuter förrän hon gick ut igen för att träffa sin goa vän Hanna. De pratade och skrattade, rökte och skrattade lite mer och bestämde att detta fick de göra oftare.
När Liv väl kom in igen duschade hon och åt en bit hallonpaj som hennes hårt arbetande mamma hade lagat. Det vill säga öppnat en förpackning och suttit in den i ugnen på värmning. Den var god tyckte Liv men hon tog bara en liten bit- för så himla sugen var hon inte.
Nu ska detta lilla flickebarn sova och så var sagan slut.
THE END

PEACE!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0