99 Times

you watch me in the eyes.

Nu jäklar mina damer och herrar är jag tillbaka igen! har verkligen inte vart på humör för att uppdatera i bloggen utan var lite mer aktiv på bdb då, det går typ inte för mig att vara aktiv i båda samtidigt -.-

Nåja nu är jag här i alla fall!

Det som har hänt i mitt liv den senaste tiden är oviktigt, jag menar, hur intresserade är ni egentligen på en skala att få veta vad JAG världens bästa Livan har gjort om sina dagar. även om ni är det tänker jag inte berätta! MUAHAHAH!!!


Som ni alla vet har julafton vart, och det leder i sin tur att datumet närmar sig den 28e december vilket betyder att idag är det en dag ifrån att vi åker KRYSSNING!!!! :D JAg hoppar veeeeerkligen att allt ordnar sig med allting angående spriten, påkommningen osv osv...

Sen är det ju nyår snart också!
Längtar som en dåre! NOT.. är fan inte taggad på något nu för tiden.
men det kommer väl ;)

Nu över till lite fina fjortisbilder vi tog hos en viss Kebab!

Jag sara och Elin en heeelt vanlig måndagkväll...

 

 
 
och några bilder från bagis
 
 Elin ser helt mongo ut!


Ha det bra

PEACE!


Rykte!

HEj hallå!

Vet ni vad, jag har hört ett rykte från en jag känner som känner en som är kompis med Kenza. juste och ryktet säger att kenza i själva verket är ganska korkad?

hmm hmm? nu blev det lite konstigt här!

Själv tycker jag att hon verkar vara en smart och väldigt go tjej men det är ju mina egna åsikter, vem vet ryktet kanske stämmer!? :O


I guess i´ll never know.
anywhooo

Idag så har jag gymmat i två timmar! det var uuuunderbart, och cyklade i 40 minuter! rekord, minns en gång i tiden när jag knappt pallade tio.  känner att jag blivigt jävligt mkt starkare i benen faktiskt, har alltid runt 7-10 i styrka när jag cyklar nu för tiden ^^

Buddhist prov i morgon så i have to studdy nu !

Ha det bra alla goa och glada

PEACE!


Tvättis.

Hej halloj!

Jag Får ångest när jag inte gymmar -.- igår så var ju Carolina här och jag var barnvakt åt henne hela kvällen så kunde inte gymma då, idag har jag tvättis från sex till tio och dhw börjar kl nio och det får jag bara inte missa så där brast träningen idag igen! nåja får väl göra det i morgon, annars är ju tordagen garanterad som alla torsdagar!:)

Annars då så har jag och lovisa suttit kvar i skolan och nästan gjort klart en hel labbrapport, så det känns bra.
tog mig en härlig och underbar sovmorgon i morse som vanligt! jag är så korkad som skippar lektioner för att göra det men jag är så trött!

Min energi att gå upp för att spendera timmar i skolan är inte så hög. Skolan för det andra är ju helt sämst med tanke på alla jävla håltimmar vi har dagarna långa och i stället få sluta hur jävla sent som helst! jag är så jävla less på det!!

Usch fy blä!

Jag kan faktiskt inte förstå hur folk orkar med att plugga hela sina liv, jag smartungen har ju valt sam som gör att jag måste det -.- men men framtiden är allt och jag ska plugga vidare så småning om för att få en bra kariär!

Nej nu måste jag ner i tvättis igen ha det rba


I remember that week so well :P
PEACE!


In tha school, again.

HEj hallå!!

JAg sitter här i skolan med halva klassen och väntar på att få börja svenskan för att ha redovidsning, våran kommer vara hur kort som helst.
aja spela roll, den skulle vara fem minuter bara ^^

Andrea hälsar! ;) höhö

Nåja jag hör väl av mig lite när jag kmr hem ha det bra

PEACE!


Smile for a while

Föresten!

Gissa vad?

JAg satt och tittade på vår teater vi spelade in i sexan "Linus" hette den, fyfan vad ALLA sög på att agera, inte för att vara elaka men alla låter hur fula ut som helst och herregud så alla såg ut! HAHAHA!

Inklusive mig, jag var värst av alla! min röst var pipig och fuuuuuuuuul , herregud alltså, snacka om att man har kommit in i målbrottet nu då!

det var riktigt pinsamt att kolla men ändå roligt, jag skrattar alltid soom mest i slutet när jag gör bort mig och bugar helt själv så jävla typiskt ,mig XD

PEACE


in thA School!!

HEJ HALLLLLLLLLLå


jag verkligen haaaaaaaaaaaaaatar måndagar av alla dagar!
det är så jävla surt att behöva sitta här i skolan i fucking TVÅ OCH EN HALV TIMME för att ha pedagogiska ledarskapen som man bara ska se schindlers lidst på och sedan gå hem tjugo i fem -.- sååå KUL! har redan sett filmen många ggr, men men, jag vill intew skolka nu när jag vart och pratar med henne och sagt att jag ska komma.

nåå nåå vads skall  man gö?

över till det andra.
i fredags så var jag på fest, det var väl helt okej den festen :) träffade lite vänner och så, trevligt trevligt.
i lördags slaggade jag hos maja baja och hade de myys, perfekt nör man är bakis, äta tacos och bara chilla!
Söndagen gick ut på att vakna elva, dra ner på julmarknaden med mamma, titta på hipp hipp hora, Carolina kom
och jag var barnvakt, ska vara de till i morgon.
fick inte sova så bra heller, men det gör inget, det är ju inte alltid man har en liten sötkorv hos sig!


tjohoo det är bra en halvtimme till vi börjar nu ^^
änligen WUAAAAH

ha det bra allesammans!!

PEACE!


RSS 2.0