Spya i hallen IGEN! -.-

Hej hallå!

Yes it happened (stavas de så? :S ) aja, jag vaknade i morse och var typ fortfarande full, ställde mig och gjorde mackor som jag sedan tog en tugga utav och spottade ut, det gick inte att äta.
gick och la mig igen, somnade för att sedan vakna någon timma senare och må as crappy!
skulle ta en alvedon och kände hur den inte ville åka ner ordentligt och då fick jag kväljningar och rusa mot toan men hela min mage vändes upp och ner så jag kunde inte hindra spyan från att välla över min mun och hamna rakt på båda mattorna i hallen!

sååå jävla smart gjort -.- spydde i toaletten och hörde hur grabbarna+ jennifer äcklat dra efter andan XD
Spydde så jävla mycket i morse asså, jag var tvungen att ta in en hink till sängen för att spy i den också! -.-
även fast min mage var helt tom ville det fortfarande komma upp men inget kom.. aja, de är min spy historia!
Jag och jennifer somnade i min säng där vid två tiden igen! medan anton spelade sitt jävla wow och lyssnade på musik, förstår inte riktigt hur jag kunde somna i alla fall men det gick! drömde skummaste drömmen också haha :P

Nåja..

Gårdagen i sig var ju helt okej faktsitk! blev väldigt mycket drama där ett tag och fattade inte varför? :S

vet att jag var inblandad i skiten på nå sätt men minns inte hur, därför vill jag att om någon är sur på mig  för att jag gjort något, tala om det till mig då, så jag vet.

haha jag ska väl ta och lägga mig här snart, är typ RÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ trött, har vart det hela dagen -.-

Ha det bra
 

PEACE!


I hate to feel like this..

....


Ska få komma bort, bara va, dricka och va gla´?

Längtar till fredagkväll! Lördagen kommer bli skön och mysig !

God natt!


School

HEj hallå!

Hur står det till denna tisdag eftermiddag?
Jag är fan hungrig trotts att jag åt en tallrik med soppa och två brödskivor, dock vitt äckligt bröd men men, får väl ta och hugga in på min kända apelsin.

Ja alltså, jag är känd för mina apelsiner som jag alltid äter i skolan, speciellt på matten xD!

NU sitter vi flickor i klassen i ett rum och Matilda läser Robinson crosue som vi ska ha till svenskan idag! sjukt tråkig historia -.-

Äsch nu snackar jag om inget viktigt men spela roll,

Igår gick jag anton och Elina till gymmet och ´jag kan ju tala om att det var sjukt skönt! hade inte gymmat på tre dagar XD HAHAH lol låter fel men ändå det va skönt!
Dock suger det att en månads gymkort kostar 400 kr nu men jag ska sattsa till 1200 kr så får jag ett halvår, lagom bra till sommaren! :D

nåja nu ska jag avsluta det här.

Ha det bra

Snart åker jag till tumba igen då, det ska bli kul att träffa flickorna på tjejkvällen och jag har en liten kul sak planerad (A) muhahah!

PEACE!


Sunday afternoon

Tjollahej!

Igår så var det najs ända tills jag blev trött och ville hem :P

Zlatana kom förbi och sedan där vid tio gick vi till Jocke som så skönt bor väldigt nära mig, där var det fest och folk var på glatt humör, det gillar vi!

Satt där och kollade när zäta blev spöad i shack och sedan spelade jag kort med goa människor, senare där framåt elva halv tolv körde dom igång snurra flaskan och jag ville inte va med, satt i soffan ett tag och gick sedan hem men var tvungen att stanna kvar ytterligare någon minut för att se sandgren (??) bli äggad XP

Idag är det söndag och jag ska ba slappa!

Ha det bra


PEACE!


Inte som jag väntat mig.

Hej hej hallå!

Jag var ju på yoga i morse klockan tolv och det var inte alls som jag väntat mig, den yogan jag gick på var mer en andningskurs typ? besvikelse men det var grymt jävla skönt! känner mig faktiskt helt avslappnad i kroppen och inte svag men annorlunda på något sätt..

Anyway, tror jag ska jobba lite med läxor och sådant idag och dammsuga mitt rum, det är en aning smuttsigt.
Sen ikväll vet man aldrig vad som händer, det får jag se då!

Ha det bra

Nämen titta vilken gammal bild!
och usch så blek i ansiktet man blir av svart hår!
PEACE!


Kiss and good bye

TJA TJA!

Kvällen slutade med lite svull och mycket ute, träffade zlatana och drog ner till U-huset där det var väldigt trevligt med mycket folk man känner, treorna till största del. Smugglade in mig själv gratis hiihi (A) mycket skratt och vääääldigt kul att se en viss E: s rodnad hahaha!

Jag vet i alla fall vart jag står och vart jag har folk.

Kiss my ass and good bye

Ha det bra bitches

Ska vara barnvakt åt skruttan den 25e till 27e
it´s gonna be niiice

PEACE!




I´ts friday and i´m inlove.. MALMÖ NÄSTA!

Hej hej hej!

Tjaa.. jag skrev då världens inlägg i morse men det gick inte att publicera så jag får väl ta och skriva ett nu istället.
Har nyss pratat klart med Sandra, raringen från Malmö vi håller på att snacka lite om resor och sådant som skall bokas om någon månad så att jag kan komma ner dit  till hennes student, tror Sarre och Kebaben också ska med ner :D ska bli über kul ^^

det bästa är väl ändå att få se goa glada malmö killar ! ;D dilaketen är het :)

Såå... kvällen kommer sluta bra tror jag :) ska vara hemma och svulla, dock vet jag inte om jag bara ska möta zäta eller något för att få mina cigg för jag är verkligen i stort behov av dem, känns som att jag skulle kunna ta tre på raken,  har gått och käkat nogat istället vilket blows! jag menar, varför tränar jag om jag ska tjocka upp allt igen -.-

I morgon ska jag på yoga och meditation på årummet, ska bli kul kul! har alltid velat testa på yoga!

Ska kila nu
ha det bra allesammans


PEACE!


Igår vid denna tiden....

HEj hallå!

Ja jag sov faktiskt igår vid den här tiden, så sjukt underbart var det ! vaknade tio i sju i morse också så en tolv timmars sömn var precis vad jag behövde!

And guess what?! Fick nyss reda på att Maja Försöker fånga min uppmärksamhet i hennes inlägg så hon skriver typ Livbajsa på sig etc för att mina ögon ska fånga upp att just JAG står med i hennes inlägg och ska läsa det XD hahah! dock har hon tydligen inte lyckats särskilt många gånger då jag inte märkt det. Endast nu när jag läste en sak haha. knäppo gumman alltså! <3

Nåja, snart blir det Gymmet för mig and Zäta, ska bli skönt, har inte tränat sen i söndags.
Jag är sjukt arg över mina bröst sen jag börjat träna men jag säger bara BRÖSTOPERATION JA TACK!

fyfan alltså..

är sugen på att festa.. Ovanligt va!? :P nej men supa till ordentligt på en fest (lokalfesterna ftw) oftast -.-. Alltså på en fest där många GOA människor är och som jag gillar såklart :) Men men får skippa drickandet ett tag ju, har blivigt alldeles för mkt på senaste tiden.

Nej nu har jag snackat på för mycket som vanligt, det är inte klokt att ni läsare orkar läsa :P hahah fast whata hell det är ju mig det handlar om så det är inte så konstigt! läser om mina inlägg någon gång ibland bara för att det är just mig dem handlar om!

Nå nåå

Ha det bra

Me and my Tatto
PEACE!


Okejrååååå

Hej hej,, Uppdaterar när jag uppdaterar.

har verkligen inte haft tid eller ork för att sitta och ladda upp inlägg efter inlägg på min blogg nu under lovet, har haft fullt upp, eller ah jag har varit med vänner 24/7 så att jag har inte prioriterat att blogga.

Men som sagt är skolan tillbaka och mitt trista munkliv har börjat igen Dvs jag kan blogga igen! Tjoho nu blev ni allt glada va? ;) vet en som blir det.. HÖHÖM Maja HOST maja...

Jaa, så vad har jag gjort under lovet? det är en bra fråga va? vad brukar man göra, tjocka sig fet som en julgris under julen för att sedan gå upp ännu mer under nyår för att man dricker så mkt? ja ungefär det har jag gjort :P

Krökat endast fem gånger också, dock är det mycket för att vara under en period på tre veckor, alkoholberoende here i come!

Rökningen i sig har väl det inte hellr gått så bra för, har rökt som en jävla "människa" under lóvet och är sjukt sugen på vardagarna med, får se till att lägga ner igen va!

Nä fan... Nu ska jag återgå till mitt jättetrevliga mattetal här, super kul! Fyra av fem toasts säger jag bara... -.-

Ha det bra


behöver tipps på hur jag ska göra om bilden lite coolare?
Förslag?

PEACE!
 ♥


RSS 2.0