Back!

känner att det var bra länge sedan jag skrev här nu!

Måste börjar bättra mig.

hur som helst så har jag gjort en del skoj saker sen sista :) minns inte om jag skrivit om förra helgen men tror inte det så ska berätta lite om det :)

Vi tjejer, Maja jag linnea och zäta har börjat med "halv åtta hos mig" fast ja, tiderna är ju alltid olika då men i alla fall, tillbaka till det viktiga. I lördags förra helgen så var det Maja som hade sin middag och det var verkligen SUPER GOTT!!!!! vi drack också och badade i hennes jacuzzi ^^ hur mysigt som helst ju. därefter drog vi till mig och fortsatte dricka här.

Nu i helgen då så har jag också haft sköj! i fredags drog jag och zäta och spelade biljard, jag vann BÅDA
OMGÅNGERNA! så jävla naaajs ^^ börjar bli bättre faktiskt!
Sen på lördagen jobbade jag och åkte sedan till tumba, häckade hos Elin och Sarre till vi drog vidare till Alexandra för tjejkväll. var rå kul där och alla blev nog ganska fulla så det var kul! träffade en jättehärlig tjej också ! :D

Idag är det måndag och dagarna är räknade till min tatuering och fiesta a la sarre style! hon fyller år så hon ska firas! :D¨

peace


WTF

Vad i helvete anses som kort då!?!?!?!?!?!?!?!


Hå hå

HEj å hallå !

I torsdags efter skolan blev det bowling med Anton, zäta och Rarre! det var rå kul och jag kom tvåa!
Ledde där i början över anton men sedan kom han ifatt... :( första serien slutade med att han fick 105 poäng och jag 103! kan ni fatta hur smärtsamt det var att förlora med TVÅ poäng eller? så nära vinnandet liksom.

Igår gjorde jag absolut ingenting typ, kom hem, satt och kollade på en film med grabbarna och mamma och sedan vart det att gå i väg och möta filip, gick hem- fortsatte kolla film hela kvällen och sedan somnade jag vid halv elva- elva tiden och vaknade nio denna dagen ;)
skönt!

Har redan hunnit göra massa annat som inte är viktigt istället för att göra det jag borde. Följde med mamma till görla outlet och hitta inget, mamma köpte ett skärp bara :P. Sedan åkte vi ner på stan och köpe örhängen och ett linne så det är najs. rea också så linnet kostade bara 75 kr och mamma betala halva priset för örhängerna då hon också ska ha så där blev det bara 15 kr. :)

Nu har jag kommit igång lite med städningen men ska fortsätta så jag blir klar någon gång- därefter är det maja som gäller! ikväll ska vi äta middag och dricka, samt bada jacuzzi utomhus och fortsätta drickandet hemma hos mig. Låter som en bra lördagkväll!
JAPP JAPP!

SE SÅ KORT UPPPKLIPPT DET VAR DÅ! OCH VÅGA FAN INTE SÄGA ATT DET INTE VAR KORT FÖR DET VAR DET!!!!!
:)
PEACE!


hej å hallå


gårdagen vart riktigt lyckad efter skolan faktiskt. Det började med att zäta ringde mig när jag hade slutat och sa att jag skulle komma ut på framsidan- gjorde det och såg ingen, däremot hörde jag en tuta från en bil en bit bort som tutade och tutade för kung och fosterland så jag gick dit och ut hoppar zäta från bilen och jag sätter mig i baksätet. Niclas som nyss fått körkort hade kommit med bilen så vi åkte hem till mig och chillade.

hade det rå mysigt med zlatana och sedan så följde jag med henne en bit på vägen hem och stod ute o snackade i evigheters evigheter, träffade på michis och stod och snackade lite till- tills mina tår blev is och sen gick vi hemåt :P

min dag igår

PEACE!

Det är svårt att tänka påt



Ja idag är det exakt 12 år sedan pappa dog och jag har tänkt på det oerhört mycket den senaste veckan faktiskt.
Är rädd för att känslorna ska komma fram i helgen i och med att jag ska dricka för det är lättare att gråta och visa känslor då faktiskt. Men zlatana sa "varför ska du vara rädd för det? om du behöver är det ju bara att släppa allt och låta det komma. Men jag tror du klarar det för du är stark"   Jo jag trodde till och med att jag skulle gråta i helgen också men det kom inget som tur är! tänker man på annat så kommer inte det allvarliga och något ledsamt fram.

Men det gör fortfarande ont i mig. Något OTROLIGT ont även om jag sällan visar det. För även om vi har det så bra som vi har det kan jag fortfarande inte undgå att tänka "undra hur det är att ha en pappa? hade jag blivigt annorlunda som person om jag haft det?" Ser på mina vänner som har papporna kvar i livet och avundas faktiskt dom, för det är en person som faktiskt betyder mycket för en, även om han må vara alkolist eller pundare så är det ändå ens far och det kan aldrig bytas bort.

Jag har nu levt 2/3 delar av mitt liv EXAKT utan honom och han var världens bästa pappa- det säger exakt alla. även om han var som han var.

Så nu avslutar jag detta deppiga - så inte Liv inlägg och säger Vila i frid pappa!

RIP.


Sommar 2011

SKa bli den bästa!!

Sitter i skolan och tråkar, är trött och vill hem egentligen men nej jag ska vara kvar!
Undrar vart zlatana kan hålla hus, hon svarar icke på sms och inte när jag ringer heller.
hon kanske bara sover, får hoppas att inget har hänt...

Att bro på..


Denna tatuering maja är när jag gjorde den första gången och du ser ju hur smal den är i jämnfört med nu.
Så det är bäst du fyller i din för min är ju precis nygjord på denna bild och den blev sämre när bläcket började lägga sig.

PEACE!


hej svej!

Hejsan!

sitter i skolan denna distansdag och jobbar! DUKTIGA MIG! :D WOOHOO!!

ska fanimej jobba klart förhoppningsvis :D

peace!

Allt på en gång


Hej hej!

Satt och läste lite nyheter nyss och kommer fram till att det är sjukt hur mycket naturkatastrofer som inträffat nu under denna månad, det är säkert fler men tre stycken jag såg.

Det värsta är ju i Australien där översvämningarna ödelagt en hel stad och skapat stora skador.
Det andra är jordskredet i brasilien som gjort att cirka fem hundra människor dött. Det här jäkla regnet lösgjorde lera i bergen och rann ner över en stad där. Plus så gör regnet och plusgraderna även här i sverige att det blir översvämningar, speciellt nere i skåne.
Det treje är att det skett ett vulkanutbrott i secilien, dock har ingen omkommit.


ska man börja oroa sig lite för 2012 nu eller? det råder ju ingen tvivlan över att jordens undergång närmar sig, sakta men säkert och jag är bra glad över att jag bor i sverige och inte påverkas av dem! för om man tänker efter så sker det inte något här utan bara "i närheten" typ island som hade vulkanutbrottet, ryssland i somras som hade stora skogsbränder osv.. sjuukt tur!

PEACE


@ school

hoj hoj!!!

sitter nu i skolan och arbetar på vår plasch som vi ska visa upp på svenska lektionen, den blir för övrigt grymt bra!
har en lektion kvar och sedan möter jag upp zlatana för att vandra hem till mig och så kommer elin halv fyra också så det blir kuuul! ska väl lagas lite hamburgare och senare ikväll är det fredagsmys med massa gotti gott gott!!

utgång i morgon då! ska bli kul faktiskt, ska först hem till karolina och förfesta och sedan drar vi förmodligen till "festen" som denna klubb heter :) super sköjj höjj höjj!!!

är hungrig... väntar på min macka som maja är och handlar. haha slav oh yes! alla måste ha en, vad vore det för värld annars liksoom baaah!? nej skämt o sido! slavar ska inte existera!


sämsta ljuset men what evaah! har en ny dator i skolan = webbcam på :D

PEACE!


Torsdag det nya fredagsmys?

one two three times you've broken me.

Har precis suttit och kollat på en gammal klassiker med morsan- Festival. Den filmen är underbar och jag är kär i Marc i filmen. han är så jävla snygg och störtskön!
Men kollade upp honom och nu såg jag att han är tsm med josefine craford. BIG NO! dont like that woman at all!

i morgon blir det fredagsmys på riktigt då kebbsi kommer hit och senare på kvällen kommer  älsklingarna så ska vi se film!
Lördag kommer maräka hem! WOOHOO! :D skonnabefannyyyyyyyy

kanske dags att slagga nu? men är inte direkt trött. vaknade ju halv elva idag (A) hehe


-

Jag saknar dig och det börjar göra ont inom mig.
But i wont let the tears fall down, it doesn't make a difference it only hurts even more

Geo

DAMP!

Herregud alltså! nu när man äntligen ska komma igång med pluggandet igen dras humöret ner något enormt för att vår lärare är sämst på att skriva fakta som vi sedan antecknar! asså när jag läser igenom det jag skrivigt är det sjukt svårt att fatta något  :O NADA NADA NADA lär man sig på hennes anteckningar.
Så nu sitter jag istället och läser igenom hela kapitlet och skaffar mig egna anteckningar och uppfattningar om hur en jävla stad fungerar.

OVER AND OUT!

I'm getting crazyyyyyyyyy
PEACE!


Tisdag= distans

Jaa idag är det ju distansdag eftersom skolan börjat nu igen!

igår gick jag och la mig strax efter att zäta gick, så somnade väl där vid halv tio och vaknade sedan vid tolv på grund av att mamma väcker mig och ber mig hjälpa med en ny TV vi fått :S random, en plattskärmsteve.

lägger mig sedan ner igen och försöker somna om- tar dock ett bra tag... när jag väl somna vaknade jag inte förrän tolv idag. så typ femton timmar har jag sovit minus tiden det tog att försöka sova + blev väckt.


Idag ska jag försöka plugga en del faktiskt, har ju prov på torsdag! kuuul!


peace


Jag hörde låten och det brast


Hej å hallå!

Idag har det varit en kort dag för mig, vaknade tjugo över fyra- lycka till att kunna somna ikväll liksom. får väl vara uppe hela natten eller något.
Igår så hade vi tjejer middag och spel kväll hos Linnea och det var super mysigt! så trevligt att bara kunna ha kul och umgås utan att det ska vara fester :)

När jag kom hem sen då var klockan typ halv två! det tog en fucking halvtimme från zäta hem till mig, galet vad lång tid det tar att gå när det är svin halt ute..

Aja, det jag tänkte komma fram till i och med överskriften så kollade jag självklart på ett avsintt Skins när jag kom hem och i början av avsnittet rycker jag till över att jag hör en låt i bakggrunden som fick ögonen att tåras.
Black- wonderful life låten spelades och jag har velat höra den SÅÅÅ många gånger för den låten betyder så mycket. Inte på ett bra sätt kanske men den betyder ändå mycket.
jag minns hur tydligt som helst hur jag som liten sexåring ställde mig på en pall för att sätta på LP- skivan och visste ungefär exakt var jag skulle sätta pilen för att exakt denna låt skulle spelas upp och jag gick ner, lyssnade och snurrade runt runt runt- la mig på golvet och grät för att jag saknade pappa så mycket. Denna låt representerar hans död för mig. texten är så fin men den är mörk för mig eftersom jag som liten inte kunde engelska och den låten fick mig bara att gråta och se mörkt men idag hör jag att den är ljus och man ska tänka ljust också för det är det enda som driver en framåt.

Tack och hej

RIP
1999.01.20

Snart tolv fucking år sedan

PEACE!


I' m back bitcheeees!

H o l l a

Yes, jag är tillbaka och jag har en massa o berätta. men såklart känner ni mig att jag alltid förkortar det jag har att skriva till små sammanfattningar. thats what i´ll do now to!

Onsdag- kryssning. hade skit kul faktiskt, blev väldigt mycket supa och en heeel del dansa, hatade stället att dansa på när det var jobbiga människor där, med andra ord- sådanna som skulle hålla på puttas och typ köra rövdansen mot en så man flög åt tjotta hejti eller få blåmärken! yes yes kuuul. hade (har fortfarande) blåmärken efter att någon snubbe dansade in i vår lilla grupp så vi ramlade på golvet! ser fan mördbultad ut.  Jaja, dagen slutade där vid sju på morgonen och sedan vaknade man väl vid två tre?

Torsdag- hemma hela dagen efter kryssningen, tog de lugnt.

Fredag- NYÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR! fast var tvungen att jobba på morgonen så gick upp tidigt gjorde de jag skulle och gick hem- sov två timmar kanske och sedan började jag fixa mig för att röra mig mot rågsved- Kusin Anna.
Väl där sminkade jag mig, började dricka vid fem- halv sex tiden och folk började strömma in. hade as roligt!!! Elin och Sara kom också senare på kvällen och vi drack och drack hela natten lång till sju också, sen fick vi sova efter mycket jävla skrikande på grabbarna.!

Lördag- bakis dagen, åkte med tjejerna till tumba och vi drog upp till Alexandra och hade myskväll.svullade och hade det skit mysigt.

Söndag- åkte plastpåse i mördarbacken med elin sara och Gillis, då bestämde vi oss också för att vi skulle dricka så vi gjorde det senare på kvällen, lite after ski ;P  slutade upp med pussar som alltid.. Liv is back! wohoo! har saknat mig själv. heheh.

Måndag- tat lugnt på dagen och sedan på kvällen åkte vi till Heron city och spelade bowling- träffade Sandra också ^^ det var kul JAG VANN! sedan vart det en lång bussresa hem igen och i tumba mötte vi johan och lite folk, stod och pratade med dom ett tag och sedan gick jag hem och sov.
 bilder kommer sen

Over and out

PEACE!


RSS 2.0