Distansdagar i mitt <3

Goddag gott folk!

Idag är det tisdag och det innebär att DHW är ikväll ! dock är jag inte helt säker på om jag faktiskt kommer orka vara upp till det o.O klockan är inte ens sju och jag är grymt slut. Mina ögon går i kors och jag tror att jag somnar vilken sekund som helst.

Denna dag har varit jätte ... asså hade ordet på tungan nyss men nu står det helt still, får inte fram det. (trött eller vad? ) jo HURTIG vare!

Ja idag har jag varit väldigt hurtig må jag säga. Den senaste tiden har jag inte gjort annat än typ suttit ner i skolan o pluggat lite och sedan gått hem för att sätta mig vid datorn och dega ytterligare- precis som jag gör varje dag. MEN INTE IDAG INTE! Den började med att jag vaknade tjugo över åtta och klädde på mig träningskläderna, drack en flaska citronvatten och en kopp kaffe, tog en cigg- bajsa ut lite skit och sedan pallra jag mig upp till friskis och svettis och gymmade! HUR SKÖNT SOM HEEELST! Så sjukt länge sen, men nu är det i alla fall på g igen. Har köpt ett gymkort med en månad på :) bara en början.

Sedan efter gymmet gick jag hem, åt frukost och duschade, fixade mig. Sedan kom mamma. då åkte vi ner till stan och där gick jag till HM och köpte ett puder. Sedan gick vi till det nyöppnade skärgårdens trafikskola och bokade en körlektion. 1 april blir det nu. Blir förmodligen billigare så jag har råd med körkortet !

Efter det blev det ÖB där jag bytte mina hörlurar och sedan blev det skola.

Nu orkar jag inte skriva mer.

ha det bra och sov gott

Anledningen till att jag bara lägger upp flera år gamla bilder är för att jag inte har några nya. Punkt och slut

peace!


Tjo bre

Heej !

Har ni märkt att det börjat bli vår ute nu? Det har i alla fall jag! Cyklar till och med till skolan nu för tiden och det känns underbart!

Nåå vad har jag gjort? jo! har legat hemma lördag och söndag och bara DEGAT! Dock degade jag med Maja i lörre. Vi kollade på film- snackade och hade allmänt trevligt.
Var ute i Fredags (och ja, jag blev överfull). Jag gillar inte hur jag kan bli- får alltid höra en massa som jag gör och som jag sedan skäms över så jag funderar fan på att inte dricka så mycket längre, kanske när jag är hos kusinen för där spelar det ändå ingen roll. Men eftersom jag blir så konstig kanske det bara är bäst att jag håller mig nykter när man ska på utgångar och sånt. Visst jag älskar att vara full men det är kanske inte värt det i längden? Inte om jag gör vänner ledsna. Så om jag ska avstå från alkoholen får ni faktiskt vara med och ha en talan för. Vill ju veta vad ni tycker. Det är ju faktiskt acceptabelt att vara nykter också.. ELLER? :P

I helgen ska jag i alla fall till kusin vitamin. Ska bli kul och komma dit igen. brorsan ska med också så det blir förhoppningsvis skoj <3 Ola och Anna är alltid roliga i alla fall. :)

Hade världens pratstund med min bror idag. Asså det kan vara så skönt att bara sitta och snacka om precis ALLT. och ja vi snackar om ALLT. hahah sexliv- killar- tjejer- strul. Ja allt! :P hahaha så jävla kul.
Brorsan påminde mig också om en viss Räka som han strulat med. Host. det hade jag förträngt HOST.

hahah
ha det bra folk. nu ska jag sova och glömma denna dag. Den har varit både bra och dålig.




Me and my brother 4 years ago <3

PEACE!


Dont feel so good.

Hej på er.

Jag tänkte bara säga att min helg började rå dåligt i och med att jag fick värsta köttade underläppen som sved och varade som in i helvete så har inte gjort något annat än fått suga ut varet och smörja med salva på läppen hela dagen igår. Gick inte ens till skolan för det såg så hemskt ut.

Enda positiva igår var att jag åt god middag,övningskörde med mamma- handlade snaks och kollade på en bra film med mammi <3. Har saknat att bara ha mor och dotter time. Vi kommer alltid så bra överräns vi två.. oftast :P

Idag så har jag inte gjort ett skit, vaknade upp med övervarig läpp igen och satte igång proceduren med att rena osv. Skulle egentligen ha varit hos maräka ikväll och ha krök med henne och underbara brudarna men jag har verkligen inget humör för att vara ute bland folk över huvud taget, inte när det värker i läppen och ser ut som det gör. Dock är det bättre idag!

Har övningskört lite till idag och handlade lite ingridienser för nu ska här Pizza bakas! Ikväll blir det family time och melodifestivalen samt fruktsallad =) Bra lördag !




Den inte så normala familjen Silvennoinen/Stridsman

PEACE


Bra tisdag!

Tjohej!

Jag vaknade fan sjukt tidigt idag, tjugo i åtta. Kanske dock inte är så konstigt efterom jag gick och la mig halv nio igår och somnade vid nio tiden :P

Gjorde i ordning mig och drog iväg med mamma till Spinalis och satt där och gjorde liiiiiite läxor.
Sedan körde mamma mig till Solna där jag gick omkring själv och shoppade -.- kul. Men det var för att hon var tvungen att komma tillbaka klockan ett igen. Hur som helst. Jag köpte två klänningar och en skjorta där. Sen åkte vi till Arninge centrum där jag köpte mina gråa converse skor och därefter blev det MAX hamburgare. helt okej faktiskt, dock alldeles för mkt smält ost på burgaren...
Väl i norrtan sen då så bokade vi in en körlektion så att dom ska kunna bedömma hur många jag behöver.
Nu är körkortet på G i alla fall! känns UUUUUNDERBART!

PEACE!


Är du lycklig nuuuu? Kent

Fuck.

You're going through my mind 24/7. When the dark comes I wisch you were here with me, in my bed, holding me and feeling my heart beat for you. This sucks!


Cutt cutt cutt jag mår så dåligt.  NOT!
Nej men seriöst jag tänkte på det när jag hörde en emo låt, Vad hjälper det att kötta sig?
Inte ett skit hjälper det, bara för stunden men efteråt då? ett fult ärr pryder armarna och påminner en om misstaget man gjort. Jag gillar inte folk som gör det, jag tycker det är äckligt att se bilder på folk som köttat sönder sina armar. Varje människa är värd mer än att dra ett vasst blad mot sin hud. Det är inte värt det. Det är inte VÄRT det.
It was'nt real, it was only in my little world, were everything was dark and hard. My life is not perfect and sunny but its a light in the dark now, a strong light who makes me happy. My world is'nt dark anymore.

Jag är lyckligt lottad. Osynligheten är bra ibland.

Fått gjort en läxa. yeey me.

Why did I let go

PEACE!


sportlov

TJululu!

okej jag vette fan vad jag gjort för att få texten såhär stor? :O

men men. I måndags då så åkte jag till brommaplan där Sandra och hennes malmökillar hämtade upp mig- vi åkte sedan till Tuna där tebbe hade fest och jag hade as kul:) körde tequila race ^^. kvällen slutade med att jag och Gillis gick hem till Ante där vi sedan somnade. Vid tio-elva vaknade jag igen och gick då till monci där jag gick och la mig igen. Senare på kvällen mötte jag upp sarre och elin och vi käkade på robbans pizzeria. Därefter åkte jag och kebbsi till mig i tälje.
Onsdagen så blev det kryssning. hade verkligen as roligt och träffade massa med folk som man inte sätt på evigheter! rå skoj.
Torsdagen drog jag sarre och kebbsi till Sandra ute på ekerö och drack lite till- blev tequila race där också ^^. Kände mig full en stund bara sen gick det ur lika snabbt ;P men men.
På fredagen så åkte jag hem där på kvällen och gick till maja och träffade henne och nea, vi kollade på film och hade as kul,filmen sög men samtidigt var den hur kul som helst xD
lördagen spenderade jag hemma helt själv och satt vid datorn och kollade melodifestivalen och tjenare kungen.
idag då... jo jag har inte gjort ett skit, bara chillat. Ska börja med läxorna snart har jag tänkt :)

Det var mitt lov. händelserikt och fullt upp så nu är jag helt slut. over and out

PEACE!


Sportlovet

TJululu!

okej jag vette fan vad jag gjort för att få texten såhär stor? :O

men men. I måndags då så åkte jag till brommaplan där Sandra och hennes malmökillar hämtade upp mig- vi åkte sedan till Tuna där tebbe hade fest och jag hade as kul:) körde tequila race ^^. kvällen slutade med att jag och Gillis gick hem till Ante där  vi sedan somnade. Vid tio-elva vaknade jag igen och gick då till monci där jag gick och la mig igen. Senare på kvällen mötte jag upp sarre och elin och vi käkade på robbans pizzeria. Därefter åkte jag och kebbsi till mig i tälje.
Onsdagen så blev det kryssning. hade verkligen as roligt och träffade massa med folk som man inte sätt på evigheter! rå skoj.
Torsdagen drog jag sarre och kebbsi till Sandra ute på ekerö och drack lite till- blev tequila race där också ^^. Kände mig full en stund bara sen gick det ur lika snabbt ;P men men.
På fredagen så åkte jag hem där på kvällen och gick till maja och träffade henne och nea, vi kollade på film och hade as kul,filmen sög  men samtidigt var den hur kul som helst xD
lördagen spenderade jag hemma helt själv och satt vid datorn och kollade melodifestivalen och tjenare kungen.
idag då... jo jag har inte gjort ett skit, bara chillat. Ska börja med läxorna snart har jag tänkt :)

Det var mitt lov. händelserikt och fullt upp så nu är jag helt slut. over and out

PEACE!


Sunny Saturday

Tjollahopp

tänkte skriva senare ikväll om vad jag gjort under hela denna veckan för det orkara jag inte nu.
tänkte bara tala om att jag lever och sitter hos majmaj nu o ser på tv. är rå slut och ska hem snart för att bara chilla.

en lugn helg- JA TACK!


RSS 2.0