@ school.

så sitter jag här i skolan nu då. har bara haft en lektion idag och den är slut för ungefär 40 minuter sedan men jag sitter kvar :P dont know why. ska väl ner på stan snart när zäta är klar med sitt och sedan hem och rå plugga lite.

gårdagen spenderade jag i köket och i soffan.
bestämde mig för att göra pasta med ostsås och bacon, blev väl lite misslyckat endast för att jag hade FÖR mycket ost i -.-'

nåja nu ska jag kilevippa

ha det bra

PEACE!


Verry mucho långt Viestejä

Hello, Hola, Hej, Terve!

jaa mina små söta fiskmåsar där hemma, jag har vart lite upptagen och faktiskt gjort något så jag har inte kunnat uppdatera tyvärr.

I onsdags då så blev jag sjuk, åkte dock ändå in till sthlm och kollade på draktränaren som var AS kul! höhö.

Torsdagen spenderade jag med att ligga hemma HELA jävla dagen med feber och annat. sov bort mycket av dagen och det blev massvis med filmer för min del, men det är så det ska vara när man är sjuk.

Fredagen då så åkte jag till Elin och Sara i Hässelby det vart riktigt lyckat där tillslut, även om jag var sjuk och mådde apa när jag kom dit så gick det över efter ett tag.
Det kom väldigt goa människor som vi festade med och kvällen slutade inte förrän klockan sju på morgonen där på lördagen, somnade i alla fall tillslut och vaknade igen senare för att den dagen spendera med pizza och vara as trött.

Sunday i went home to my casa ;) thats my story girls and hoes.
bilder kommer på bdb


hahahah snyggingarna ! ;)

ha det bra

PEACE!


Sthlm tonight! ;D

Jag och MArika bestämde oss lite slumpmässigt för att dra in till stockholm ikväll och kolla på bio.

Det blir Draktränaren i 3D. härrligt vill verkligen se den :D höhö.

annars då. joo jag funtar på att gymma men vet inte om jag hinner, känner mig lite smått stressad trotts att det är evigheter innan vi ska åka in :P hehehe.

men men jag få väl se vad som händer, har fortfarande träningsverk i bröstmusklierna efter måndags.

jag har haft as skumma drömmar dom senaste dagarna, fattar inte riktigt varför men senast idag drömde jag att jag satt i skolan och festade med klassen plus dom brudarna som var med från Matildas klass på föret hos maja. hahah snacka om skumt och strax efter det var jag en dykare i havet och skulle filma när sälar parade sig och jag blev typ attakerad XD HAHAHAHA SÅ JÄVLA SKUMT!

men men man får ha det ibland.

nåja

ha det bra

PEACE!


Percy jackson.

har nyss kollat klart på den filmen och den ÄGER!:D han är så snygg också ^^ hihih

var och shoppade i sollentuna idag med mamma ^^ älskar shoppingcentret där SÅ FRÄSCHT och STORT!


fick med mig hem ett litet kap i alla fall! :D

and guess what it can beeeee ^^

A pair of black jeans! endast 199 kr! like like


i will uppdate later.

ha det bra

PEACE!


God morgon denna lovely day.

Heej hallå! hinner tyvärr inte skriva något snabbt för jag och mamma bestämde oss nyss för att åka till Sollentuna Centrum.

Ett nytt och fräscht centrum som jag aldrig varit i så det ska bli suuuperkul!! :D:D:D
först ska vi bara svänga förbi täbycentrum så mama kan hämta ut pengar.

nåja ha en bra dag

PEACE!


i have to edmit..

that it realy sucks to not have somthing to do and the computer is boring -.-. i have realized that i never are online in Msn any more :S weird. anyway.

jojaa jag har faktiskt kommit mig upp till gymmet idag TJOHOO fira stort på det med en flaska cirtonvatten. mumms!

haha fick med mig upp Anton också och Jennifer.

har haft en sjukt jävla tråkig dag btw. vaknade i morse av min fantastiska dröm om Tokio Hotel och jag var galen ute på vägarna med min CYKEL. alltså fatta att det var sommar och jag cyklade som aldrig förr på bilvägarna hahah. sen va en clown med på tokio hotelkonserten också och jag var inte rädd för den vilket är skumt. hahah.

och jag bestämde mig igår när jag la mig att jag skulle få med mamma ut på en promenad i solvädret men icke sa nicke det var snökaos! KUL! -.-'

så det är nog därför jag haft så tråkigt också. inga vänner här, och bara en massa tråååk.

Fick till och med gjort en historia läxa så nu slipper jag tänka på den också (Y) tummen upp på det!

jaa ni kan ju bara fatta vad tråkigt jag har med tanke på att jag uppdaterat bloggen cirka fyra jävla gånger idag. men jag måste medge att det faktiskt var kul att göra det ^^ hehe kanske ska börja skriva oftare.

Nä nu blir det Purcy Jackson, kampen om åskviggen filmen sen sova.

HA det bra

I think i´m losing my mind.
PEACE!


More movies it will be


 
Yeah, har gjort det som går att göra på listan hittils. eller ja dvs

Pluggat
Städat
Vart med vänner
Och snart ska jag upp till gymmet så då bockar jag där.

Sen är det bara återstående kvar.
åka till hässelby
festa
och kanske festa i tumba.

ha det bra

PEACE!


Disney film

TJollahej igen!

just nu sitter jag faktiskt och kollar klart på filmen A Christmas Carol. Den är inte barnvänlig minsan och ändå är det en disney film. Väldigt udda och inte så bra heller för den delen. seg till en början och sen så förutspådd.

dock gillar jag dagens nya tecknade / animerade filmer för de är så verklighetstrogna men ändå inte liksom. nåja ska väl se klart den och sedan får vi välla se vad jag tyckte när den är slut.

HA det bra

PEACE!


Hatar aprilmånad!

God morgon.

Kan ni tänka er att jag steg upp halv nio i morgon, läste ett meddelande som absolut inte var väntat av M och sedan messade jag lite med och somnade om :P haha vaknade där vid tio i tio istället. skönt det med. dock somna jag vid elva igår skulle jag tro men gick och la mig klockan nio och kollade på Summerland.

Imorse vaknar jag och ser.... SNÖ täcka hela jävla norrtälje ooch det fortsätter snöa dessutom.
en av anledningarna till att jag hatar april månad så sjukt jävla mycket. man får så otroliga förhoppningar att sommaren snart är här när det är så många plus grader och SOL men nej sen dagen efter kan de vara helt tvärtom. snöa och vara ett för jävligt väder! ARG! jävla lurmånad är vad det är.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt, hoppas på att jag orkar pallra mig upp och gymma för nu var det evigheter sen sist. gjorde det i Lördags innan Lovisas 18års fest and it feels like a long time ago.

slänger nog in nå till inlägg under dagen

Ha det bra

Summer will never come...

PEACE!


Söndag -.-'

Hola badolla!

Jag förstår inte varför jag haft svårt att sova de två senaste dagarna för. skit jobbigt alltså! inatt låg jag i stort sätt och halvsov under hela natten, märkte minsta lilla rörelse som försegick utanför majas rum osv. 
kan det vara för att jag inte tränat något på en hel vecka och kroppen inte är utmattad av arbete? nä jag vet faktiskt inte. kanske fått i mig för mycket sötsaker nu under påskhelgens gång.

'Annars då, jo jag sov hos maja igår kväll, det var mysigt och sen på morgonen begav vi oss till zlatana och hade mysigt där med, såg världens tråkigaste film och svullade nötter :P gott! har inte kommit ifrån allt detta onyttigt ännu men jag får väl bättra mig!

idag hade jag planerat att gymma men till min förvåning stänger det kliockan nio så jag orkar inte gå upp dit faktiskt. lite synd men har fått hyffsad motion idag i alla fall, mer än vad jag får om jag bara sitter hemma liksom.

Nä nu ska jag försöka mig på läxor tror jag, det måste ju göras det också.

Ha det bra

helt naturlig en fredag natt och sömnlös.
PEACE!


Glad Påsk! :D

Hej hallå allesammans!

Gårdagen var riktigt trevlig må jag säga! massa gott käk är aldrig fel right ? ^^
rökte sjukt jävla mkt igår också, är helt halsig i halsen nu xP som maja sa "visst var det mat med kinamat?" haha!
nåja vi kom väl hem vid sisådär kvart över tio, halv elva och maja tyckte jag skulle komma till Twin Club och festa med dom men som sagt NO PARTY FO ME THIS WEEKEND! ^^ 

idag ska jag till maja och slagga där, det ska bli trevligt trevligt hehe och de känns även skönt att jag inte behöver vara hemma HELT SJÄLV med mommo ikväll för mamma ska tydligen och dansa, Anton ska till Elina så det var bra att vi planerade denna övernattning innan jag visste något hahaha :D

Jag har gått och klagat för Elin och Sara att jag aldrig får nå påskägg längre men vet ni vad! i år fick jag hela TRE stycken! TRE! det är fan inte illa va? ;D godis i alla tre och min lingonvecka är nog på G så all choklad blir uppätet först! mumms så gott ^^.

Joojaa juste, skulle bara berätta också FYI att jag hatar gammla gubbar som stöter på en höhö. igår var det någon snubbe som satt och stötte på min Kusin Jims flickvän och råglodde på henne, och en annan snubbe, Lasse satt och stirrade på mig och satt och berättade att han älskar min näsa och vill kyssa den`?? wtf liksom haha!

Aja så blir det när alkoholen slår in, då blir alla flummiga och konstiga.

istället för ha en bra dag får det bli

GLAD PÅSK !


Det var bara det första jag tog foto på :P

PEACE!


Långfredag!

SHOOOO BREEEEEE!!!!!

höhö (A) har faktiskt legat igåkväll och läst Ett öga rött så sjukt irriterande att läsa en bok så som en blatte pratar för man förstår ju knappt vad personen säger och nu ska man LÄSA det istället! -.-'
men det går bra faktiskt, tycker de är lite smått kul bara heheh.

Så whats up for today? jo jag ska åka till hagsätra på "Julmiddag" med släkten :P ska bli myspys tycker jag, satt och snackade med anna panna i evigheter igår och kom fram till att hon saknar mig varje sekund av varje minut av varje timme varenda dag ! (a) det är inte illa va? att en människa kan sakna en mycket :P hhhhhihihi.

Resten av lovet kommer bli mycket off tid för mig själv skulle jag tro, måste ägna mig mycket åt läxor fast ni vet ju hur jag är, skolan + Liv= buuuu.
vet i alla fall att på torsdag åker jag iväg till Hässelby för att träffa mina kära vänner som har flyttat hemifrån redan, bara sexton och arton år gammla... ack ack jag skulle inte klara det :P
Det blir väl inflyttningsfest på fredagen också så de är naajs ^^

Skulle bara meddela att det inte blir nå dricka för mig i helgen, har bestämt att jag behöver one weekend off!

HA DET BRA

Biatch be  craaaaazyyyy!

PEACE!


RSS 2.0